Ми працюємо
м. Одеса,
вул. Бугаївська, 25
Пн-Пт: 8:00-17:00
Сб-Нд: вихідний

В Одесі та її околицях сприятливий клімат для вирощування винограду. Тому в регіоні поширене домашнє і промислове виноробство. Перемішування – простий, але важливий процес, поширений в хімічній, фармацевтичній, харчовій промисловості, в тому числі у виробництві вина. Щоб істотно спростити виробничий процес і забезпечити належну якість продукції, для змішування продуктів краще замовити мішалку для виноробства.

Функції

Після того як виноград був подрібнений на валковій дробарці з гребневідділювачем, , що утворилася мезгу необхідно постійно підтримувати в певній консистенції, щоб вона рівномірно перекачувалася мезгонасосом. У можливості мішалок для харчової промисловості входить посилення процесів тепло-, газо- і масообміну. Якірно-лопатеві і шнекові мішалки можна купити для:

  • купажування;
  • газифікації ігристих вин;
  • утворення суспензії.

Види мішалок для виробництва вина

Різна конструкція і функціональні характеристики мішалок призводять до їх поділу на кілька типів. Серед них:

  • Шнекові мішалки для виноробства, які не потребують додаткових пристроїв для приміщення в ємність. Устаткування підходить для перемішування рідини високої в’язкості, наприклад, жому. Шнекові мішалки забезпечують переміщення речовини з нижніх частин в верхні обертанням шнека в трубі.
  • Бічні донні LR і LM мішалки для вина, поміщаються в ємність під кутом. Це обладнання можна використовувати і при виготовленні, і при зберіганні продуктів. Найбільш ефективно його використання для рідких середовищ зниженої в’язкості (наприклад, вина) у містких резервуарах. Для роботи пристроїв LR-типу використовуються електродвигуни, для LM-мішалок – мотори-редуктори.
  • Якірно-лопатеві мішалки для виноробства, що поміщаються вертикально, використовуються для помірно-в’язких і в’язких середовищ. Лопаті цього обладнання майже впритул торкаються стінок ємності, очищаючи їх від налипають частинок. При цьому вони обертаються зі швидкістю від 20 до 60 оборотів в хвилину. Крім того, апарат може призводити до посилення тиску і створення вакууму – необхідних умов для деяких технологій виробництва в виноробстві.

Вибирати пристрій слід виходячи з потреб виробництва, енергоефективності різняться моделей, і замовивши ємність відповідного розміру.

Якірні і шнекові мішалки ПП «Ракітов»

Наша компанія єдина в Україні виробляє весь перелік обладнання, необхідного для випуску вин. Фахівці ПП «Ракитов» мають великий досвід у виготовленні і ремонті шнекових і якірних мішалок, що використовуються у виробництві вина, наша техніка відрізняється надійністю і довговічністю. Вирішивши купити мішалку у нас, ви забезпечені:

  • доступними цінами;
  • широтою вибору;
  • офіційною гарантією;
  • наявністю сертифікатів відповідності нормам безпеки;
  • гарантійним і післягарантійним ремонтом.

Наші консультанти допоможуть вибрати модель, яка підходить вашим потребам і забезпечать швидку доставку обраної мішалки по всій Україні.

Отримати безкоштовну консультацію

Етапи співпраці
Заявка
Уточнення запитів та консультація
Виставлення пропозиції (ціна, терміни, комплектація та характеристики)
Виготовлення
Постачання
Встановлення та налаштування
Гарантійне та післягарантійне обслуговування

Форма зворотнього зв’язку

Переваги ПП "Ракітов"
Конкурентна ціна
Вітчизняне виробництво
Власне виробництво
Консультація
Повернутися до початку