Насос для перекачування меду призначений для роботи з в’язкими харчовими продуктами (мед, згущене молоко, джем і т. Д.). Принцип роботи пристрою і його конструкція дозволяють викачати продукт не змінюючи його структуру. За умови, що він свіжий і володіє текучої структурою.
Особливості помп для перекачування меду
Складна текстура меду створює деякі складності в його переробці. Його в’язкість при температурі нагріву до 40 ° становить приблизно 3000-5000 cPs. Це означає, що не кожна модель харчового насоса зможе впоратися з обробкою такого продукту. У ПП Ракитов (м.Одеса) ви можете купитиобладнання для всіх етапів переробки меду, яке допоможе оптимізувати виробничий процес і зробити його менш трудомістким.
Якщо ви вирішили замовити насос, варто вивчити його особливості:
- реверс, який дозволяє перекачувати рідкий продукт в обидві сторони (напрямок роботи змінюється одним натисканням перемикача);
- можливість перекачувати продукт з затверділими фракціями (залишки воску або застиглий частки);
- в умовах стабільності параметрів подачі, насос зберігає рівномірний потік, що дозволяє використовувати його в якості дозатора рідких речовин;
- обладнання призначене для перекачування текучого продукту на висоту не більше 2-х метрів.
Характеристики помпи
Технічні характеристики | Значення |
---|---|
Габарити (в / ш / д) | 42/38/18 см |
Потужність | 925 об/хв, 0,75 кВт |
Продуктивність | 20 л / хв (при температурі 25 °) |
Робоча напруга | 220-230 V, 50 Гц |
Рекомендований час безперервної роботи | 20 хв. |
У нас ви можете купити обладнання для харчової промисловості,насосне обладнання для виноробства, сільськогосподарське обладнання і т.д. Також, у вас є можливість замовити комплектуючі та технічні пристосування за індивідуальним проектом.
Отримати безкоштовну консультацію